Om Lejlighederne

Køkkenet

I køkkenet er der alt i hvidevarer, som er integreret, masser af skabsplads fra Multiform og hyggelig spisekrog.

Stue

I Stuen, har man direkte udgang til altanen med sine 4-6 m2, hvor der er masser af plads til at nyde eftermiddags og aften solen.

Badeværelse

I badeværelset, rummer en bruseniche, gulvvarme og vaskesøjle med plads til både 6. kg og 7 kg. vaskemaskiner
Soveværelse 

I soveværelse, er der tre store 200 cm. skabe, med masser af plads til tøj og sko. Derudover, er der en fransk altan hvor man kan nyde udsigten til gården og holde øje med børnene.

Om lejlighederne


Ejendommen rummer 4 forskellige typer lejligheder, der spænder fra 83 – 94 kvm2. Alle lejlighederne fremstår med store lyse værelser med flotte og tidsløse møbelelementer. Fra stuen er der direkte adgang til stor rummelig altan, der er sydvendt og hvor man kan nyde de lange sommeraftener.

Alle lejligheder har fransk altan ud til gården og lejlighederne på første sal har en lille privat have på fællesterassen.


Der er 4 lejligheder der har 2 værelser

Der er 36 lejligheder der har 3 værelser


Der er 4 lejligheder på øverste etage (6. sal) som adskiller sig fra de andre lejligheder. Lejlighederne rummer en en 3 m2 altan og en hems i det ene værelse.


Ejendommens miljømærkning er B og lejlighederne er bygget efter loven i 2015 der skulle gøre lejlighederne handikapvenligt.

 

 

Alle lejlighederne har et skønt lysindfald, masser af gode detaljer som imødekommer mange af de behov og ønsker en moderne kvalitetsbevidst familie drømmer om. Til hver lejlighed er der brugsret til kælderrum, samt aflåst p-plads og en stor fælles terrasse, hvor der er masser af muligheder hvis man har lidt grønne fingre og der er plads til den helt store grillfest med familie, venner og naboer.